Try out pakket

Je bent schoonheidsspecialiste of (bijna) afgestudeerd en je zoekt een nieuw merk voor in je salon? Dan is dit het perfecte moment om kennis te maken met Declaré. We begrijpen als geen ander dat er (te) veel keus is als het gaat om het kiezen van een merk. Het is belangrijk dat het merk bij jou past en nog belangrijker: bij je cliënten.

Kennismaken met Declaré

Om je uitgebreid kennis te laten maken met Declaré kun je een vrijblijvend try out pakket aanschaffen. Dit pakket stelt je in staat om 15 tot zelfs 20 behandelingen te geven. Met de basis producten van de stressbalance lijn verwen je je klanten met een luxe behandeling voor alle huidtypen.

Declare_Body-butter

Speciaal voor jou samengesteld

Declaré zorgt voor de schoonheid van de (gevoelige) huid. Het merk zal je overtuigen dat het de perfecte producten voor jou zijn om succesvolle behandelingen mee uit te voeren. Het Declaré try outpakket is speciaal voor jou samengesteld zodat je de kwaliteit van dit Swiss Made merk kunt ervaren voor de speciale prijs van €99,-.

Hoe kan ik bestellen?

Is je interesse gewekt en wil je graag Declaré uitproberen? Je kunt het try out pakket eenvoudig bestellen door je gegevens aan de rechterkant achter te laten. Wij nemen binnen een werkdag contact met je op om de bestelling voor je in orde te maken en je hebt het pakket binnen enkele werkdagen in huis.
Text

Try out pakket

  • Try out pakket voor vrijblijvende kennismaking
  • Geschikt voor startende en ervaren schoonheidsspecialisten
  • Voor 15 tot 20 behandelingen
  • Speciale prijs van €99,- excl btw

Bekijk het Try out pakket

Maak kennis met Dermo pakket

  • Proefpakket voor vrijblijvende kennismaking met Dermophisiologique
  • Speciale prijs van €155,- excl btw

Bekijk het Dermo pakket

Aanvragen

Wij sturen je graag een kennismakingspakket toe zodat je onze producten thuis kunt ervaren. Klik op onderstaande link om het pakket van jouw keuze aan te vragen.

Pakket Aanvragen