Testimonials

Cindy van der Ven van CinCare
Cindy van der Ven van CinCare
Ervaring cursus bindweefselmassage
Cursus bindweefselmassage

Ik deel graag mijn ervaringen over de cursus bindweefselmassage die ik op 11 en 12 april 2016 heb gevolgd in Surhuisterveen. De bindweefselmassage cursus vond ik erg goed, leerzaam en culinair ?. Fantastisch dat de technieken van deze massage gelijk toe te passen zijn in de schoonheidsbehandelingen als aanvulling of aan te bieden is in kuurvorm. Speciale dank aan Marit, een fijne docente en zeer prettig om naar te luisteren. Ik zal in de toekomst zeker weer gaan deelnemen aan een van de andere cursussen uit jullie aanbod. Maar nu eerst ga ik de bindweefselmassage in de praktijk toepassen. Ik heb er nu al zin in!

Ik wens jullie veel zakelijk succes voor de toekomst!

Met vriendelijke groet,
CinCare

Cindy van der Ven

Soraya de Willigen
Soraya de Willigen
Soraya's Beauty Choice

Recensie cursus bindweefselmassage
Ik ben veel aan het oefenen op familie en kenissen voordat ik de massage toepas in de behandeling. Ik ben bezig een behandeling samen te stellen en deze komt eind deze week op facebook.

Ik geef de cursus bindweefselmassage en alle goede zorgen van la valois een 9!Ik vind het een duidelijke cursus en op een goed tempo. De technieken worden goed aangeleerd.

De locatie is leuk en knus, geeft een totaalbeeld van de la valois cosmetique. Goede uitgebreide lunch.

Ik zou de cursus zeker aanbevelen aan collega's bij la Valois Cosmetique en daarbuiten.

Madelon van Valburg
Madelon van Valburg
Parfumerie en Schoonheidssalon Manissimo

Lieve Declare en in het bijzonder Saskia. Bedankt voor het mooie cadeau voor team Manissimo. Wij vinden een samenwerking zoals die met jullie heel bijzonder en hopen dit nog jaren te mogen doen. Wij hopen dat heel Rhenen en omstreken straks door ons enthousiasme bekend zal zijn met Declaré en er met de kerst stralend bij zit.

Vivienne Scott
Vivienne Scott
Amofeet & Skin Noordwijkerhout

Vijf jaar geleden kwam ik in contact met Declaré op de Vakbeurs in Utrecht. Ik was toen nog pedicure, en ben later pas de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen. Ik kreeg wat proefjes mee, die voelde heerlijk zacht aan op mijn huid. Aangezien ik behoorlijk allergisch ben en een gevoelige huid heb, is dit voor mij heel belangrijk.
In april 2014 ben ik gestart met mijn salon in het Gezondheidscentrum in Noordwijkerhout. Eigenlijk wist ik gelijk al dat ik met Declaré en Skinatura wilde gaan werken. Ik heb contact opgenomen met een andere schoonheidsspecialiste die dit merk gebruikt voor een behandeling en La Valois gebeld voor informatie. Diezelfde maand werd er een High Tea georganiseerd in mijn regio waarbij ik andere schoonheidsspecialisten kon ontmoeten en veel informatie kreeg over de producten. Ook is er een aparte training georganiseerd in mijn salon voor de regio Noord- en Zuid-Holland.
De combinatie van de hartelijkheid van het team van De Valois cosmetics, persoonlijke service en vooral ook de enorme aandacht voor detail en vakkundigheid is de reden dat ik lang een trouwe klant zal blijven. Ik ben van mening dat, iedere salon die vakkundigheid, persoonlijke aandacht en top producten belangrijk vind Le Valois Cosmetique als leverancier zal willen.

Nancy Oostendorp-Brusse
Nancy Oostendorp-Brusse
Road-ician (Mobiele Beautysalon) Leiden

Mijn naam is Nancy Oostendorp-Brusse, van Road-ician "Mobiele Beautysalon" en ik ben al geruime tijd depositair van verschillende merken van La Valois Cosmetique. Met mijn bedrijf Road-ician ben ik ongeveer twee jaar werkzaam, maar ik ben al ongeveer negen jaar klant. Ik werk momenteel met Declaré, Dermophisiologique en Terre d'oc, de combinatie van deze drie merken werkt zeer goed voor mij en mijn klanten. Veel van mijn klanten hebben een zeer gevoelige of zelfs eczeem huid, ook voor deze klanten heeft Declaré enorme huidverbetering kunnen geven.

Plaats testimonial

Bekijk de ervaringen met de producten van Declaré en Dermophisiologique. Maar laat ook vooral je eigen ervaringen horen! Dit kun je doen door een testimonial te schrijven.
Ben je enthousiast over een product of wil je dolgraag iets met ons delen? Plaats dan nu ook jouw eigen testimonial.

73 + 1 =