Een crème masker met een zachte transparante geur die meteen een link legt naar reinigen en verfrissen. Het detox masker heeft een absorberende werking, geeft een heldere schone uitstraling en verfijnt de poriën. Op zachte wijze een diepe reiniging. Zeer geschikt voor de onzuivere huid. Het verwijdert tevens de gevolgen van stress, schade door luchtverontreiniging en ophoping van afvalstoffen en lichtvervuiling. De actieve koolstof van de bamboo plant wordt al heel lang gebruikt om zijn detox werking.

OVERIGE INGREDIËNTEN

Kaolin is een witte klei die de verontreinigingen absorbeert en de “vette glans” vermindert. Hierdoor wordt de huid mooi mat. Agarikon extract, een boomzwam, is een astringent. Het verfijnt de poriën voor een mooie gelijkmatige teint. Shea butter Allantoïne en zijde dragen bij aan extra vochtverzorging en verzorging.

Het roze masker met Goji bessen en Jojoba parels voor dieptereiniging is een mooi alternatief voor de bestaande peeling. Breng het masker aan en laat het 10 minuten zitten, opweken met natte vingers en zachtjes masseren met de roze achterkant van de Declaré borstel. Verwijder het daarna met veel water.

OVERIGE INGREDIËNTEN

Goji is een superfood dat veel antioxidanten bevat, waaronder Quercetin en Resveratol: deze heeft een beschermende werking op de bloedvaten en heeft een anti-aging effect. Aminozuren verzorgen en geven intense vochtverzorging. Jojoba parels geven een zachte exfoliant en na het verwijderen is het residu onschadelijk voor het milieu. Kombucha extract, veel antioxidanten, thee van bruine algen en zwarte thee en twee micro organismen die in symbiose leven (gisten). Kaolin is een witte klei die de verontreinigingen absorbeert en de “vette glans” vermindert. Hierdoor wordt de huid mooi mat. Bisabolol is ontstekingremmend en verzorgend.

Het groene masker heeft een crèmige zachte textuur en ruikt heerlijk. Door de antioxidanten werkt het masker kalmerend, verzorgend en beschermend.
Het Matcha extract bevat 10x meer anti-oxidanten dan groene thee of ander voedsel. Dit is dé reden waarom Matcha een fantastisch product is tegen de verouderende schade die ontstaat door invloed van UV.

OVERIGE INGREDIËNTEN


Aloë Vera is bekend om zijn hydraterende, verzorgende
en revitaliserende eigenschappen. Het bevat polysachariden, enzymen, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen.
Vitamine C is een vrije radicalenvanger die beschermt tegen celschade. Het helpt bij het aanpakken van de hyperpigmentatie. Vitamine E is een anti-oxidant en beschermende vitamine die de cellen beschermt tegen schade door vrije radicalen. Bisabolol werkt verzachtend en ontstekingsremmend. Het geeft een boost aan de andere ingrediënten.

Het verfrissende hydraterende masker dat ook als after-sun masker gebruikt kan worden. Verwen jezelf en je huid met het heerlijke masker voor een diepe hydratatie boost met langdurig effect. Een weetje over algen: per gram bevatten algen uit zee meer mineralen en vitaminen dan groenten van het land. Algen binden meer vocht aan zich en bevatten meer omega 3 vetzuren dan 2 avocado’s. Ze zijn een bron van hyaluronzuur. Rode alg extract legt een film over de huid waardoor de huid zacht en fijn aanvoelt gedurende de hele dag.

OVERIGE INGREDIËNTEN

Gezuiverd zeewater met actieve mineralen voor hydratatie. Pentavitin voorziet de huid langdurig van vocht en verbetert samen met keratine de hoornlaag. Pentavitin werkt als een vochtmagneet, zodat TEWL (Transepidermal Water Loss) vermindert en de barrière van de huid verbetert.