Starterspakket

Ben je na het bekijken van de website geïnteresseerd geraakt in één of meerdere van onze merken? We vertellen je graag meer over de producten en mogelijkheden voor jouw salon of praktijk.

Samen groeien naar succes

Onze filosofie is dat je als startende of ervaren schoonheidsspecialiste de mogelijkheid moet hebben om te kunnen groeien met een merk. Daarom hoef je niet direct te starten met een installatieorder van een hoog bedrag. De schoonheidsbranche kent vele merken en we begrijpen als geen ander dat het veel tijd en energie vraagt om je goed te verdiepen in de verschillende merken. Wij vinden het belangrijker dat je klein begint, bekend raakt met de producten en behandelingen en later gaat uitbreiden. Op deze manier kun je de producten uitproberen en aan je klanten introduceren. Wanneer je een tweede merk zoekt, dan is deze werkwijze zeker een uitkomst.

Declare-Youth-Supreme-Concentrate

Persoonlijke begeleiding en betrokkenheid

Maak je de keuze om met één van onze merken te werken, dan kun je rekenen op voldoende begeleiding van je persoonlijke coach, maar ook op trainingen en bijeenkomsten zodat je in contact kunt komen met collega’s bij jou in de buurt! Onze merken zijn van hoge kwaliteit en dit willen we blijven waarborgen. Om dit te kunnen behouden, verwachten we van jou als depositair dat je deelneemt aan tenminste één training of cursus per jaar.

Kun je een keer niet fysiek aanwezig zijn tijdens een training? Dit is geen probleem met ons e-learning programma! Bekijk instructievideo’s vanuit huis en blijf op deze manier op de hoogte van alle ontwikkelingen en de nieuwste technieken.

Bekijk de verschillende merken die we aanbieden en vraag vrijblijvend een informatiepakket aan. Heb je vragen? Stuur gerust een e-mail of neem telefonisch contact op, we helpen je graag op weg.

Tryout pakket

Wil je de producten van Declaré of Dermophisiologique vrijblijvend uitproberen in je eigen salon? Vraag dan een tryout pakket aan! Het is mogelijk om de producten zelf te ervaren in je salon en aan je cliënten te laten voelen. We hebben een verrassend pakket voor je samengesteld, waar je 15 tot 20 behandelingen mee kunt geven.

Hier vind je meer informatie over ons Tryoutpakket.

Text

Vraag meer informatie aan

Wij sturen je graag een kennismakingspakket toe zodat je onze producten thuis kunt ervaren. Klik op onderstaande link om het pakket van jouw keuze aan te vragen.

Pakket Aanvragen