Spaaractie met afspraken kaartjes DECLARÉ.

De kaart kan op 2 manieren gebruikt worden:

  1. De voorkant wordt gebruikt voor het noteren van de afspraken,
  2. Op de achterkant worden 8 behandelingen gespaard óf op de achterkant worden 8 producten gespaard. Is de kaart vol, dan is het aan jou op welke manier je je klant wilt belonen;

Bedenk zelf goed wat je wilt promoten, wil je meer behandelingen, wil je dat ze vaker komt of wil je juist meer producten verkopen (ze komt toch wel voor de behandeling)? Tot wanneer loopt de spaarkaart, b.v. 1 jaar of 1,5 jaar? Schrijf altijd de startdatum op de spaarkaart!

Enkele voorbeelden;

Bij 8 behandelingen; volgende behandeling gratis, of 50% korting op volgende behandeling, of upgrade van volgende behandeling (b.v. naar Caviar-behandeling), of een bepaald Declaré product gratis, of een product met 50% korting etc.

Bij 8 producten; noteer iedere keer in het vakje voor welk bedrag er is gekocht + paraaf, kaart vol? b.v. 10% over het totale aankoopbedrag als korting op een volgend product, dus de waarde van de totaal aangekochte (8) producten is € 250,- dan krijgt ze € 25,- korting op haar volgende product (in feite geef jij dus € 12,50 cadeau, immers je hebt de producten voor inkoopprijs ingekocht!). Je kunt ook een specifiek product in gedachte hebben (ingekocht) wanneer de kaart vol is, b.v. in de zomer een zonnebrandcrème, of heb je een leuke setje gemaakt met miniaturen?

Wat belangrijk is; geef geen korting op korting, is een product al een speciale prijs (b.v. de trialsets) dan uitgesloten, het is nl. al een zeer scherpe prijs, geef nooit contant geld, maak het niet te vrijblijvend, let op de geldigheid van de kaart, krijgt ze hem vol, wil ze misschien een extra product aanschaffen omdat ze anders de korting misloopt?

Klanten zijn gek op sparen! Wees niet bang om te opdringerig te zijn, immers graag of niet?

Je kunt de spaaractie zo gék maken als je wilt, maak ‘m zó aantrekkelijk dat klanten ook werkelijk de kaart vol willen hebben, bedenk wat zou jij graag cadeau krijgen? Waar zou je ècht voor gaan en geef je eigen invulling, ik kan niet voor jou bepalen wat je cadeau moet geven, wees creatief, ook met inkopen, 6 + 1 is 15% korting dus dat is gauw verdient!

Veel Succes!