Skin Meditation Concentrated Spray

Skin Meditation Concentrated Spray;

Speciaal ontwikkeld voor jouw gevoelige huid, getest op verdraagzaamheid en goed bevonden. Met actieve ingrediënten, goed verdraagzame geurstoffen en vrij van minerale oliën en parabenen.
De SOS oplossing voor onderweg, relaxed en verfrist op ieder ogenblik, ideaal bij hormonale flushes, na het zonnen en sporten. Voor tussentijds hydrateren kan je de spray gewoon over de dagcrème of foundation sprayen en je huid is snel weer in balans. Vermindert roodheid en kalmeert.
Een gevoelige huid kan zomaar rood en gestresst zijn. De huid voelt dan warm, er is vochtverlies en disbalans. Skin Meditation Spray kan je nu iedere dag gebruiken, op elk moment.

Ingrediënten: SRC complex, Sensitive Reducing Complex; Sensiline (lijnzaadextract) wat irritatie vermindert van binnenuit en buitenaf. Structurine verbetert de hoornlaag waardoor minder vochtverlies. Ectoine geeft langdurige celbescherming.
Pompoenzaad extract bevat aminozuren die het vrijkomen van histamine vermindert. (Histamine heeft vaak tot gevolg hebben dat er ontstekingen ontstaan.) De hydratatie normaliseert en droogte en roodheid verminderen.
Gezuiverd zeewater gewonnen bij de roze graniet rotskust van Bretagne. Bevat sporenelementen van koper, magnesium, silicaten, zink, selenium en minerale zouten zoals calcium, kalium en natrium.
Het verbetert de barrière van de huid doordat het de aanmaak van de huidvetten stimuleert zoals cholesterol, ceramide-3 vrije vetzuren en triglycerides. Deze stimuleren de samenhang van de cellen en zijn daarom belangrijk voor de epidermale keratinocyten.
Panthenol, vitamine B5 verbetert het vermogen van de huid om vocht vast te houden. Het is ontstekingsremmend, verlicht de jeuk en bevordert het herstel van de huid.
Veel plezier met dit nieuwe zusje van het Skin Meditation Masker, Skin Meditation Crème,  Couperose Solution Crème en Stress Balance Anti Irritation Serum.