Promotievideo van jouw salon

Het internet speelt een grote rol bij de keuze van een (nieuwe) schoonheidssalon. Een duidelijke website die up to date wordt gehouden is hierbij onontbeerlijk.

Je website is je visitekaartje, en het eerste wat men te zien krijgt wanneer ze online op zoek gaan naar informatie. Een promotievideo is daarbij een waardevolle toevoeging die je voor een lange tijd kunt inzetten op vele manieren. Beeld zegt meer dan 1000 woorden en hierbij is het groot van belang dat het resultaat aansluit bij het verwachtingspatroon van de consument. Maar wat zijn de voordelen van een promotievideo?

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”true” style=”margin-top: 0px;”]De voordelen van een promotievideo[/custom_headline]

Je potentiële klant krijgt op deze manier een compleet beeld van de salon en kan op basis hiervan besluiten om een afspraak te maken. Deze keuze kan natuurlijk op verschillende manieren tot stand komen: vind ik de specialiste aardig en spreekt haar visie mij aan? Vind ik de behandelingen divers genoeg en het belangrijkste: zie ik mijzelf daar al een behandeling ondergaan? Ook voor bestaande klanten is het een waardevolle toevoeging, op deze wijze laat je zien wat je allemaal nog meer te bieden hebt.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”true” style=”margin-top: 0px;”]Is mijn salon wel interessant genoeg voor een video? [/custom_headline]

Zelfs als je maar over enkele vierkante meters beschikt, kan een video toch interessant voor je zijn. Het gaat namelijk om jouw onderscheidende kracht, wat bied jij de klant dat je concurrent niet kan bieden? Denk hierbij aan de persoonlijke aandacht waardoor de klanten graag naar je toe komen.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”true” style=”margin-top: 0px;”]Promotievideo: de praktijk[/custom_headline]

In een telefonisch gesprek stemmen we af welke mogelijkheden er zijn en bespreken we jouw eigen wensen. Op basis van dit gesprek verzorgen we het draaiboek en komen we bij je op locatie om een dagdeel te filmen. Dit kan op de korte- of lange termijn, en is geheel afhankelijk van je eigen wensen en beschikbaarheid. Het enige wat je hoeft te doen is je tekst voor te bereiden en te zorgen voor één of twee modellen om de behandelingen te demonstreren.

[custom_headline type=”left” level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”true” style=”margin-top: 0px;”]Wat kost een promotievideo?[/custom_headline]

De normale prijs van een dergelijke promotievideo ligt bij de meeste partijen tussen de €1000 en €1800. Als depositair kunnen we je dit echter aanbieden tegen een zeer scherp tarief!