Declare Caviar Perfection Handcreme wint Image Beauty Award 2018

Onze Caviar Perfection Handcrème is bekroond

Declaré Caviar Perfection Luxe Anti-Wrinkle Handcrème is bekroond met de Image Award 2018 in de categorie “Beste hand en voetverzorgingsproduct”. In Ierland zijn de Image Awards toonaangevend; De gevestigde Ierse media kennen prijzen toe aan de beste nieuwe Beauty  producten op de markt. We zijn dan ook erg trots!

Geen enkel ander stukje huid wordt zo vaak blootgesteld aan de elementen en zo intensief gebruikt als uw handen. Gun uw handen en nagels daarom regelmatig een speciaal verwenmoment. Deze handcrème voelt luxe aan, de elasticiteit van de huid verbetert en rimpeltjes nemen tot 24% af. Deze luxe handcrème met kostbaar kaviaar-extract en zijde biedt uw handen alles wat ze nodig hebben om mooi te zijn. Dankzij al het bovenstaande is Caviar Perfection Luxe Voedende Handcrème nu een bekroond product!

Lijntjes, rimpeltjes en ouderdomsplekjes vervagen. Vanaf nu is dit product ook verkrijgbaar in de Online Shop voor partnersalons. Voor prijsinformatie en bestellen door salons en dépositairs, klik hier.