Ocean's best triple hyaluron booster declare

Nieuw: Ocean’s Best Hyaluron Triple Booster Serum

Ocean’s Best Hyaluron Triple Booster Serum

Drievoudig Hyaluronzuur Serum met rimpelvullend effect.

Het zeer effectieve serum voorziet in geweldige vochtverzorging, is verfrissend, verkwikkend en vult fijne lijntjes en rimpels.

Het effect zit in de combinatie van drie soorten Hyaluronzuur. Lange en korte ketens Hyaluronzuur en nu ook de Cross-linked Hyaluronzuur. Mineralen uit zee, sporenelementen, algen en wierextracten stimuleren de cel-activiteit. Tezamen met het SRC-complex biedt het tevens bescherming tegen stress invloeden van binnenuit en buitenaf. 24h hydratatie voor een zacht frisse huid met vernieuwde uitstraling.

Iedere klant wil vochtverzorging, maar het liefst gecombineerd met het opvullen van de lijntjes en rimpels. Declaré is erin geslaagd om aan deze wens te voldoen. Met het ontwikkelen de Ocean’s Best Hyaluron Triple Booster Serum.

Belofte:

Zelfs uitgesproken lijnen en rimpels worden minder zichtbaar, bescherming van de huid tegen uitdrogen en de huid voorzien van langdurige vochtverzorging.

Hoe werken de actieve ingrediënten:

Lange ketens Hyaluronzuur, vormen een dunne transparante film die het vocht in de huid vast houdt. Het bindt zich met water met tussenruimtes en vormt een gel zoals een substantie die cellen bij elkaar houdt. De huid blijft glad en zacht.

Korte ketens Hyaluronzuur komen dieper in de hoornlaag waar het de vochtdepots vult, de huid wordt voller en verstevigt.

Cross-linked Hyaluronzuur, beter bekend als de medische vorm van Hyaluronzuur die gebruikt wordt als filler, is bolvormig rond en extreem beweeglijk en verbindt de lange en korte ketens. (door kruisvormige verbindingen). Het Hyaluronzuur zweeft als het ware en door de beweeglijkheid en het verbindend vermogen is het in de ideale positie om de diepere lijnen en rimpels op te vullen en minder zichtbaar te maken.

Irish Moss, Chondrus Crispus, ofwel roodwier legt een 24h hydraterende film over de huid en is tevens kalmerend.

Pentavitin werkt als een vochtmagneet in de huid. Dit actieve ingrediënt wat wordt gewonnen uit suiker, verbindt zich met de keratinen van de hoornlaag en verplaatst haar vochtvasthoudende capaciteit als een magneet, naar de bovenste laag van de huid. De verhoogde capaciteit om vocht te binden maakt de huid strakker en steviger, vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels.

SRC-Complex, de basis van een goed uitgebalanceerde huid. Zichtbaar en voelbaar minder huidirritaties, herstelt de barrièrefunctie van de huid en biedt de cellen optimale bescherming tegen negatieve invloeden. (UV-straling, vrije radicalen, stress.)

Hoe te gebruiken:

  1. Als onderdeel van de dagelijkse huidverzorgende routine. Breng het Ocean’s Best Hyaluron triple Booster Serum aan op een gereinigde huid ‘s ochtends en ‘s avonds. En breng vervolgens de crème aan. Voor een vochtarme huid is de Ocean’s Best crème de beste keuze.
  2. Om je huid op ieder moment te verfrissen en te hydrateren. Breng het Ocean’s Best Hyaluron triple Booster Serum aan wanneer nodig over je dagverzorging of zelfs over je foundation om expressie lijntjes en rimpels te verzachten. Dit kan ook plaatselijk rond de ogen of de mond.
  3. Als verzorgend ritueel voor de klant thuis: Na een drukke, stressvolle of actieve dag creëer je persoonlijke spa ritueel en ervaar de beleving van de Ocean’s Best producten in een paar stappen. Of biedt de behandeling aan als “een Hydro Boost treatment” van een half uur.

Stap 1. Een zachte reiniging met het Micelle Water aanbrengen op een wattenschijf en het gezicht reinigen.

Stap 2. Een zachte dieptereiniging met de Enzym Peel. Meng een theelepel poeder met een beetje water en maak hier een romig schuim van. Breng het aan op het gezicht. Verwen je huid terwijl je diep reinigt met de Declaré zachte borstel door het product goed in te masseren. Verwijder hierna met veel water.

Stap 3. Effectieve anti-rimpel en vochtverzorging: Breng de Ocean’s Best Hyaluron triple Booster aan op het gezicht hals en decolleté en masseer het direct in.

Stap 4. Breng het Ocean’s Best Mask royaal aan en laat het 10 minuten inwerken. Masseer de rest van het masker in. De huid wordt zo de gehele nacht goed gehydrateerd. In de salon kun je het overtollige masker verwijderen en de Ocean’s Best crème aanbrengen.

USP:

3D Hydratatie met uitstekend resultaat.

Vermindering van lijntjes en rimpels door drievoudig hyaluronzuur.

Volledige vochtverzorging voor alle huidtypes, inclusief het aanpakken van de rimpels door de cross-linked hyaluronzuur.

Vocht is dé bron van schoonheid. Put uit deze Bron van jeugd en vergeet je expressie lijntjes en rimpels.

Een nieuw onmiddellijk zichtbare verjonging en frisheid van de huid die alle winter blues verdrijft.

Extra tips om een vochtarme huid te verbeteren:

Drink minstens 2 liter per dag. Waarbij we vocht uit fruit en voedsel ook meerekenen.

Water bevat geen calorieën en suikers en is de beste keuze. Drink regelmatig kleine hoeveelheden en wacht niet tot je dorst hebt. Ook hierdoor blijft het vochtgehalte van je huid op peil.

Voor de marketing: Biedt je klant water met vers fruit aan voor en na de behandeling. Maak een mooie presentatie met een mooie karaf met fruit en daarbij de nieuwe Ocean’s Best Hyaluron triple Booster gepresenteerd.