Nieuw: Dermophisiologique Ontherapy Skin Discomforts

Voor de kwetsbare en aangetaste huid tijdens en na de oncologie behandelingen heeft Dermophisiologique de lijn Ontherapy Skin Discomforts ontwikkeld. Deze lijn bestaat uit 4 producten:

  • Cleanser Protective and Normalizing (art. 0647). Een niet schuimende gezicht- en lichaam emulsie voor dagelijks gebruik. Het verwijderd moeiteloos zonder de natuurlijke hydro-lipid film op de huid aan te tasten, die de huid beschermt. Voor gezicht en lichaam.
  • Nourishing and Lenitive Emulsion anti inflammation and itching (art. 0646). Olie/water emulsie met een liquid crystal technologie. Een zijdezacht plezierige textuur die makkelijk aan te brengen is en direct wordt opgenomen, zonder te plakken. Voor gezicht en lichaam.
  • Emollient Oil restoring action dryness and inflammation (art. 0648). Een waardevolle mix van pure plantenoliën bestaande uit: amandel- , jojoba- & zonnebloemolie. Samen met deBio Shea Butter maakt dit een zeer hydraterende verzorging van de droge huid tot extreem droge huid na de behandelingen. Verminderd roodheden, jeuk en schilfering. Voor het lichaam.
  • Flaky Skin prevention cream with Urea 5% (art. 0649 ). Volle verzorging voor de handen, voeten en de nagels. Bevat Jojoba- en Rijstolie, Allantoine, Hyaluronzuur. Het perfecte percentage Urea zorgt voor vernieuwing van de cellen.

Kom voor meer informatie over deze producten ook naar onze Cursus Oncologie en Huidverzorging in Breukelen op 8 april 2017.