Hartelijk dank voor je interesse in één van onze cursussen. Naast de nieuwe informatie en vaardigheden die je bij ons leert, zijn onze cursussen zeer gezellig en kom je in contact met collega’s en vakgenoten. We verwelkomen je dan ook graag op de cursus van jouw keuze! Om je inschrijving compleet te maken, verzoeken wij je vriendelijk het formulier op deze pagina volledig ingevuld naar ons op te sturen.

Vragen over ons cursusaanbod
Heb je nog vragen voordat je jezelf wilt inschrijven? Neem dan gerust even contact met ons op via 0512 – 36 46 23 of stuur ons een e-mail.

Schrijf je hieronder in voor één van onze cursussen

Belangrijke informatie
Met het verzenden van dit formulier is jouw inschrijving definitief. Het is mogelijk om je aanmelding tot vier weken voorafgaand aan de cursusdatum kosteloos te annuleren. Binnen vier weken brengen wij 25% van het cursusbedrag in rekening, binnen twee weken 50% en een week voorafgaand aan de cursus 100%.

Het cursusbedrag dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt op rekeningnummer IBAN: NL75RABO0321521889 t.n.v. La Valois Cosmetique.