Blauw licht & vervuiling: Bescherm je huid met Declaré

Anti-Pollution & Computer Stress Shield
Doel: het beschermen van de huid tegen de schadelijke gevolgen van Hoog Energetisch Zichtbaar Licht. Van schermen van de I-pad, Computer, Telefoon en ander blauw led licht. Tevens bescherming tegen Infra-rood licht en UV-licht, en de luchtvervuiling.

De jeugdige uitstraling van de huid wordt behouden en de vorming van fotoveroudering en hyperpigmentatie (‘ouderdomsvlekken’) wordt aangepakt. Tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd en wordt het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels verminderd. Om uw huid te voorzien van optimale bescherming, langdurige uitstraling en een frisse en jeugdige uitstraling.

Over veroudering:
Er zijn verschillende oorzaken waarom we verouderen:
Intrinsieke oorzaken: Genetisch, en hormonaal.
De medische wetenschap is daar druk mee. Men probeert met stamcel therapie al genetische veranderingen ongedaan te maken.
Extrinsieke oorzaken: zon, UVA, UVB, IRA, infra rood en HEVL High Energetic Visable Light, roken, pollutie(luchtvervuiling), buiten door auto’s, industrie en huishoudens, binnen roken, voeding, pesticiden in eten en drinken veroorzaken ROS,suikers en slechte koolhydraten, leefstijl, te intensieve sporten, stress, door verlies of cortisol (lichaam continu in de alarmfase). Waardoor Oxidatieve stress ontstaat.

Zon en roken lijkt me duidelijk.

Infra Rood licht IR = 45% van het zonlicht en heeft geen biologische functie, soms bij ontsteking. Geeft het verlichting van de jeuk en genezing van de ontstekingen.
HEVL High Energetic Visable Light geeft veroudering . En heeft als biologische functie vermindering van Psoriasis en Acné. En wordt daar ook voor ingezet. Het bijeffect is roodheid, schade aan de Mitochondriën(energiecentrales van de cel.) en dus veroudering.
Verder geeft blauw licht van de laptop of Ipad of telefoon bij meer dan drie tot vier uur per dag zeker voor het slapen gaan een signaal om wakker te blijven. Dus je lichaam komt niet in de slaapstand en geeft schade aan de ogen. De computerbril moet al een soort afweerscherm zijn tegen de schadelijke straling. Er is ook al een app die je kunt downloaden zodat je er een filter over het blauwe licht komt genaamd Twilight.
Dit product bevat zeer zeldzame ingrediënten en een antioxidant Cocoa van de Criolla Porcelana, een cacaoa boon uit Venezuela, die hier bescherming tegen biedt zodat de huid weer verbeterd en de fybrillen en de collageen synthese met 10% verbeteren.
Luchtverontreiniging is slecht voor huid en het hele metabolisme omdat het de immuun cellen beschadigd. De Keratiocytes worden aangetast waardoor de barrière functie van de huid niet goed meer werkt. In het Anti Pollution en Daily Protect Shield zitten werkzame stoffen, een polymeer met een metalchelatie die een soort gel achtig schild leggen op de huid waardoor de luchtverontreiniging geen verbinding kan maken met de huidcellen. Hierdoor ben je beter beschermt. Noem het Pollushield. Neem daarbij de peptides van de ingrediënten uit de Cocoa boon en de moisturizers en het SRC complex en je hebt een fantastisch product! Anti Pollution and Daily Protect Shield.

Bestel hier het Global Protection Serum van Declaré!