Saskia de Valois:

”In 2014 vieren we het 10 jarig bestaan van De Valois Cosmetics. Ik ben zeer verheugd je te kunnen vertellen dat we een nieuwe visie en naam hebben: La Valois Cosmetique!
De schoonheidsbranche is constant in beweging en het 10 jarig jubileum was dan ook het juiste moment om de toekomstplannen in kaart te brengen.”


Contact

Waardevolle samenwerking

“Dankzij mijn liefde voor cosmetica besloot ik in 2004 mijn hart te volgen en richtte ik de groothandel De Valois Cosmetics voor schoonheidsspecialisten op. Op dat moment kwam de familie Troll van het Zwitserse merk Declaré op mijn pad en dat was de start van een vruchtbare samenwerking. Declaré begon meer bekendheid in Nederland te krijgen en ik had de wens om een meer medisch merk toe te voegen aan het assortiment. In 2009 raakte ik dan ook in contact met de inspirerende dr. Ambra Redaelli van het Italiaanse merk Dermophisiologique en zo is de samenwerking tot stand gekomen. De make-up lijn van beMineral maakte uiteindelijk het aanbod van cosmetica compleet.

Wij als team en de mensen achter deze prachtige drie merken hebben allemaal iets heel belangrijks gemeen: liefde voor cosmetica en voor hun vak. Vanwege onze gezamenlijke passie en persoonlijke klik is er tot op de dag van vandaag sprake van een zeer waardevolle en inspirerende samenwerking.

Natuurlijk bewust

Onze nieuwe filosofie richt zich op liefde voor ons vak, de mensen, de natuur en een natuurlijk bewustzijn in de maatschappij. We willen het beste uit onszelf en onze depositairs halen om samen verder te groeien en prachtige resultaten te behalen. De merken Dermophisiologique, Declaré, skinatura en terre d’Oc sluiten prachtig aan bij onze visie. Ik kijk er erg uit dat ik La Valois Cosmetique tenminste nog de volgende 10 jaar mag vertegenwoordigen”, aldus Saskia de Valois.


Alt Text

Franse ‘roots’

De ‘roots’ van de familienaam De Valois liggen oorspronkelijk in Frankrijk en dit wordt duidelijk gemaakt in de nieuwe naam. In het nieuwe logo zie je ook een hart vorm in de letter V. La Valois Cosmetique (LVC) staat afgekort ook voor liefde voor cosmetica.

Kennismaken?

Delen wij dezelfde liefde voor cosmetica? Maak kennis met onze merken en de mensen achter het bedrijf.