Filosofie Declaré

Het essentiële ingrediënt is het Declaré src-complex ™ (gevoeligheid verminderend complex). Het verbetert de barrièrefunctie van de huid, vermindert de gevoeligheid en versterkt de huid. Het vermindert irritatie en beschermt de cellen actief, om voortijdige rimpelvorming tegen te gaan.

Verbetering van de huid barrière

De barrièrelaag (de natuurlijke beschermende laag tussen het stratum granulosum en hoornlaag) is voor de functionaliteit van de huid van doorslaggevend belang. Deze wordt verzwakt bij een gevoelige huid. Ze ontbreekt gedeeltelijk of functioneert niet volledig.

Declare-banner-Hydro-Balance900x203

Circuit van gevoeligheid

Circuit van gevoeligheid
Verzwakte barrière • verhoogde TEWL (transepidermal water loss) • makkelijker penetratie van vrije radicalen en schadelijke stoffen • huidreacties en ontsteking • verdere vernietiging van de barrière. De producten van Declaré bevatten als de eerste de eigen formule voor barrière bescherming, een belangrijke stap voor de schoonheid van de gevoelige huid.

Harmonie formule

Speciaal voor de gevoelige huid zijn ingrediënten van superieure kwaliteit geselecteerd. Het geheim ligt in de combinatie van deze ingrediënten door onze R&D-specialisten. De ingrediënten in de
harmonische formules en recepten passen zich aan, aan de specifieke behoeften van de gevoelige huid. Welk assortiment je van Declaré ook kiest, de producten zorgen ervoor dat het evenwicht van de huid die uit balans is weer hersteld.

Allergeen vrije stoffen

De geur is een belangrijk onderdeel van de productervaring. Echter, geuren zijn meer en meer de oorzaak van het probleem. Daarom heeft DECLARÉ alle geuren zo ontwikkeld dat ze geen allergiestoffen bevatten.

Balans tussen hoge verdraagzaamheid en optimale werkzaamheid

Tot voor kort konden cliënten met een gevoelige huid een werkzaam product minder goed verdragen, omdat de werkzaamheid ten koste ging van de verdraagzaamheid. Declaré heeft door intensieve research de ideale balans gevonden tussen effectiviteit, aantoonbare resultaten en combinatie met een optimale verdraagzaamheid.

Gevoelige huid

Toevoegingen als geurstoffen, aromaten en conserveermiddelen worden onder strenge richtlijnen getest voor gebruik op de gevoelige huid. De producten zijn zo afgestemd dat met de geringste toevoegingen wordt volstaan. De perfecte combinatie om aan de verzorgingswensen van klanten te voldoen en de hoogste productveiligheid te behouden.

Internationale kliniek voor huidziekten

Elk product van DECLARÉ wordt door een internationale kliniek voor huidziekten getest voor de gevoelige huid. Bij mensen met een gevoelige huid mogen geen negatieve reacties optreden.

Uitstraling van de producten

De kwaliteit en de harmonische samenstelling van de producten passen bij een moderne levensvisie. Dit wordt weerspiegeld door de luxueuze verpakkingen en een professionele communicatie met de klant. Declaré past qua prijsstelling in het middensegment van de cosmetische producten.
    Text
  • Hoge verdraagzaamheid dankzij src-complex ™
  • Geschikt voor vele (gevoelige) huidtypen
  • Onderscheidende behandelingen
  • Prijs in het midden segment
  • Voor startende en ervaren professional
  • Allergeen vrije stoffen
  • Op korte termijn starten

Aanvragen

Wij sturen je graag een kennismakingspakket toe zodat je onze producten thuis kunt ervaren. Klik op onderstaande link om het pakket van jouw keuze aan te vragen.

Pakket Aanvragen