Drie onderscheidende producten van Dermophisiologique

Drie onderscheidende producten van Dermophisiologique kort samen gevat, waar huidverbeterende behandelingen mee gegeven kunnen worden.

De fruitzuur behandeling.

Geschikt voor de onzuivere huid, acné, hyperpigmentatie, huidverbetering, versteviging van de huid.

De Black Peeling PROF Active Peel pH 3,5 , een peeling waarbij de schoonheidsspecialiste ten volle gebruik kan maken van de effecten van de verschillende zuren. De peeling bevat:

  • De AHA zuren: Alfa Hydroxy zuren nl. Glycolzuur, Melkzuur en Appelzuur die gemengd in de juiste concentratie tot een perfecte peeling leiden, het celmetabolisme stimuleren tot een verhoogde aanmaak van bindweefselcellen (fibroblasten); Collageen en Elastine.
  • De BHA zuren: Beta Hydroxy zuren, Salicylzuur is vooral keratolytisch en werkt oppervlakkiger en minder diep als de ALFA middelen. Het verwijdert dode huidcellen effectief en is anti-bacterieël.
  • De AKA zuren: Druivenzuur heeft een kleine molecuul en dringt daardoor dieper door in de huid.

In de opperhuid verbreekt het de samenhang van de cellen waardoor de co-encyten losraken en de regeneratie wordt gestimuleerd. In de lederhuid (dermis) heeft het een stimulerend effect op de fibroblast en de aanmaak van collageen en elastine. Het heeft het een groot effect op de veroudering door de leeftijd en de veroudering door de schadelijke gevolgen van de UV straling. Het verhoogt de tonus en de elasticiteit, vermindert verhoorning en pigmentvlekken. Doordat druivenzuur lipofiel is dringt het gemakkelijk door in de haarfollikel waar het reinigt, antibacterieel is en de talgproductie herstelt. Ph van de peeling is pH 3,5

Bijwerking: De Black Peeling PROF Active Peel veroorzaakt een verhoogde doorbloeding en is daarom niet geschikt voor de behandeling van een rode huid of bij ernstige couperose. Contra indicaties zijn dermatitis en herpesinfectie. Op een dunne en tere huid moet de inwerktijd worden verkort. Vermijd de zon voor tenminste 3 dagen en gebruik een product met zonbescherming spf 30. Na het aanbrengen van Black Peeling PROF Active Peel moeten na de inwerktijd van 2 minuten, de zuren worden geneutraliseerd met de Black Peeling PROF Neutropeel, pH 8,5. Door de Natrium Bicarbonaat in de lotion heeft deze een neutraliserend effect op de pH van de huid en stopt de werking van de zuren.

Meer weten over de fruitzuren behandeling van Dermophisiologique? Neem contact met ons op en we leggen het je graag uit!

IJzermasker behandeling.

Geschikt voor alle huidtypen.

Een grondige reiniging van de huid tot in de diepere lagen en een herstel van het natuurlijke evenwicht. De zweetklieren en de talgklieren van de haarzakjes worden gereinigd en de hydro-lipiden film wordt vernieuwd. Door het inmasseren van het crème masker gaan de lipiden uit het masker samenvloeien met de lipiden van de huid. Het IJzermasker verwijdert hyperkeratosis en reinigt de haarfollikels en uitvoergangen van de zweet- en talgklieren doordat de magneet de ijzerdeeltjes van het masker met de daaraan gehechte dode huidcellen en afvalproducten zoals vuil, fijnstof en micro-organismen meetrekt. Tevens vermindert de talgproductie.

Door de mechanische stimulatie van de IJzerdeeltjes worden de circulatie en de stofwisseling bevorderd (magnetisch veld); de zuurstofopname neemt toe evenals de productie van Collageen, Elastine en Mucopolysacchariden, dit zorgt voor structurele ondersteuning van het bindweefsel, is een uitstekende moisturiser en gaat TEWL tegen.

Meer weten over de IJzermasker behandeling van Dermophisiologique? Neem contact met ons op en we leggen het je graag uit!

Carbon Masker

Een product dat je gebruikt om de huid te zuiveren maar ook om huidveroudering aan te pakken. 

Het masker droogt de huid niet uit en voor een onzuivere huid gebruik je in de opvolgende behandeling heel andere producten dan wanneer je het masker gebruikt voor ant-aging. Dit crème masker bevat een exclusieve en uitgebalanceerde formule op basis van natuurlijke, actieve werkstoffen, voor het reinigen en glad en vlak maken van de huid. De microsferen van actieve kool, dat het masker ook meteen zijn grijze kleur geeft, zorgen voor een diepreinigende werking. Onzuiverheden zoals talg, micro/organismen en luchtvervuiling verdwijnen. De reinigende werking gaat gepaard met een zachte peeling door Olive Kernels Powder, poeder van de olijfpitten, dat de dode huidcellen verwijdert. De huid wordt geregenereerd door de enkelvoudige onverzadigde vetzuren uit Shea-Butter en Jojoba olie. De vitamine A en E antioxidanten beschermen de huid tegen vrije radicalen, de belangrijkste veroorzakers van huidveroudering.

Belangrijkste werkstoffen:

  • Kaoline, een witte klei, rijk aan mineralen absorbeert het overtollige talg, en normaliseert de huid.
  • Mallow extract, Kaasjeskruid is ontstekingsremmend.
  • Virginian Hamamelis , Toverhazelaar is verstevigend en antiseptisch.
  • Een mix van Shea Butter en Jojoba olie die vetzuren bevatten, rijk aan vit A, E en F, benaderen het meest het lichaamseigen talg en maken de huid glad en zacht.

Wanneer de klant een keuze maakt voor de producten zijn er specifieke behandelplannen voor in de salon.

Ben je benieuwd naar het Carbon Masker en de overige producten van Dermophisiologique? Neem dan gerust eens contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor gebruik van Dermophisiologique in jouw salon.

Direct beginnen met testen? Vraag dan hier een startpakket aan!