100% NATUURLIJK
Dermophisiologique

De natuurlijke huidverzorging van Dermophisiologique wordt ontwikkeld met volledig respect voor de natuur. Onze producten worden volledig in Italië geproduceerd op basis van geavanceerde, gepatenteerde technologieën en natuurlijke ingrediënten. Alle producten zijn getest op nikkel, dermatologisch getest en uitsluitend voorzien van veilige, natuurlijke conserveringsmiddelen.

Dermophisiologique Filosofie

Dermophisiologique, Italiaanse producent van natuurlijke dermocosmetica, streeft naar kwaliteit in al haar activiteiten, zowel in het dagelijkse leven als in de cosmetische producten.

Biologische huidverbetering, grenzend aan de medische wetenschap

Door middel van steeds verfijndere technieken kunnen we de cellen analyseren en binnendringen om de biochemische processen te onderzoeken om te begrijpen wat er allemaal gebeurt om zo’n schijnbaar eenvoudig organisme in leven te houden. Nanotechnologie en moleculaire biologie ontsluiten nieuwe mogelijkheden in preventie en gezondheidsgeneeskunde, gericht om de cel te doorgronden en afwijkingen vroegtijdig op te sporen, om ziektes eerder te behandelen en mogelijk te voorkomen. Het doel is om het leven te verlengen met behoud van kwaliteit, door degeneratie af te remmen, te blokkeren of omkeerbaar te maken.

De schoonheid van het individu beschermen

De toekomstige geneeskunde gaat zich vooral bezig houden met het beschermen van gezondheid en het voorkomen van ziekte. Dermophisiologique doet volop mee aan deze revolutie om de schoonheid van het individu te beschermen en aan te passen aan de levenscyclus door het ontwikkelen van behandelingen en producten die gericht zijn op de oorzaak van het probleem. Onze prioriteit is om onze cliënten te ondersteunen in het vinden van een evenwicht tussen genetisch bepaalde eigenschappen en de veranderingen die in de loop van het leven ontstaan door omgevingsfactoren en manier van leven. Preventie en behandeling van celbeschadiging vormen de sleutel voor het behouden van schoonheid over een lange periode.

Het cosmetische doel van Dermophisiologique is om het lichamelijk welbevinden en de kwaliteit van het leven zo lang mogelijk te behouden; het doel is niet om de jeugdige schoonheid te verlengen, maar om de kwaliteit van de huid in evenwicht te brengen met de levensfases. Een schoonheidsbehandeling is niet langer een kortstondige of eenmalige ingreep maar is bedoeld om te voorkomen en te beschermen, voordat er problemen ontstaan. Dermophisiologique heeft daartoe een behandelingsconcept opgesteld dat is afgestemd op de individuele cliënt.

Functionele huidverbetering met respect voor de natuur

Respect voor de natuur is één van de belangrijkste kernwaarden van Dermophisiologique. Alle producten zijn uitsluitend ontwikkeld op basis van de meest zuivere en actieve, plantaardige werkstoffen die allen een EEG- herkomstcertificaat hebben. Deze worden verkregen met extractiemethoden die in elke fase nauwkeurig gecontroleerd worden, om de eigenschappen van de actieve stoffen van natuurlijke oorsprong ongewijzigd te behouden.

De producten van Dermophisiologique

De producten van Dermophisiologique

Ben je geïnteresseerd in Dermophisiologique en wil je meer informatie of een afspraak maken voor een kennismaking? 
Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.
Om je uitgebreid kennis te laten maken met Dermophisiologique kun je vrijblijvend een try out pakket aanschaffen. Dit pakket stelt je in staat om 15 tot 20 behandelingen te geven.