Dermophisiologique Optyma Lijn

De drie producten van de Optyma lijn zijn onmisbaar voor een optimale behandeling van het kwetsbare gebied rond de ogen. De producten zorgen ervoor dat de huid rond de ogen minder rimpeltjes heeft en de donkere wallen of kringen verminderen. Doordat de microcirculatie wordt gestimuleerd wordt het weefsel beter gedraineerd. Actieve ingrediënten stimuleren de aanmaak van bindweefsel en de zuurgraad van de producten komt overeen met die van het oogvocht.

Optyma Oogcrème (artikelcode #0511)
Een actieve crème speciaal voor de gevoelige huid rond de ogen, de actieve ingrediënten zijn verpakt in liposomen zodat ze diep doordringen in de huid. Centella Aziatica, Echinacea, Vitamine B5 en Hyaluronzuur herstellen de microcirculatie en verminderen de zonnestraaltjes rondom de ogen en voorkomen uitzakken van de oogleden.
Blauwe Bosbes heeft een versterkend effect op de capillairen en Escina heeft een drainerend effect waardoor de donkere wallen verdwijnen door afvoer van het weefselvocht. Lelie en Malva kalmeren, verzachten en laten donkere verkleuringen en irritatie van de oogleden verdwijnen.

De crème is heel goed te gebruiken voor en na plastische chirurgie; een ooglidcorrectie om het herstel te bevorderen, te versnellen en verslapping van de huid te voorkomen. Tevens heel goed te gebruiken bij eczeem en irritatie van de gevoelige huid die geïrriteerd is door b.v. oogmake-up.

(Weet je dat mascara iedere drie maanden vervangen dient te worden omdat deze veel allergenen en bacteriën bevat en meestal de oorzaak is van irritatie en contactallergie?)

De basis van de werkstoffen is Olijfolie, Zoete Amandelolie en Bijenwas.

Optyma Ooglotion, Lozione Occhi (artikelcode #0243)
Een kalmerende en reinigende vloeistof om make-up te verwijderen en de gevoelige huid rond de ogen te kalmeren en te hydrateren. De lotion kan op een kompres worden aangebracht wanneer de huid op en rond de ogen geïrriteerd is, de ogen vermoeid zijn of de oogleden gezwollen zijn. Tevens geeft het verlichting wanneer de ogen geïrriteerd zij door uitwendige factoren als UV straling, computerschermen, telefoon, of contactlenzen. Het is ook een heerlijk product wanneer de ogen jeuken, tranen of branderig voelen. De vloeistof irriteert de ogen absoluut niet. Actie werkstoffen: Kamille verzacht. Toverhazelaar is adstringerend, vaatvernauwend en is werkzaam tegen donkere wallen. Plantaardig collageen en Melkzuur.
[column type=”whole” last=”true”]

Maak kennis met onze Optyma producten!

Dermophisiologique Optyma Eye Mask

Dermophysiologique Optyma Eye Lotion

Dermophysiologique Optyma 24H Contour Cream

Dermophysiologique Optyma Perfect Lip SPF30

Optyma Oogmasker, Maschera Occhi (artikelcode #0221).
Een ultra lichte kleurloze emulsie die ontwikkeld is om de schade van omgevingsfactoren aan de zeer gevoelige huid rondom de ogen en de oogleden te herstellen. Het masker is zeer effectief tegen donkere wallen en irritaties ten gevolge van een gestoorde veneuze of lymfatische afvoer. Het werkt vrijwel direct op vermoeidheid, verslapping, verminderde tonus en maakt de huid mooi glad. Het liftende effect houdt heel lang aan. Breng het masker aan nadat de huid is gereinigd met de Optyma ooglotion. Laat het masker 15-20 minuten zitten en verwijder altijd en alleen maar met de Optyma Ooglotion. Zo blijven de verzachtende bestanddelen Karité boter en Panthenol achter om de huid lang fris en stevig en zijdeachtig eruit te laten zien. De werkzame bestanddelen zijn Karité Boter, Panthenol welke voeden hydrateren en verbetering geven van de elasticiteit. Blauwe bes stimuleert de microcirculatie en Kaasjeskruid en Lelie kalmeren en verzachten.

Natuurlijk kan dit masker ook op de huid van de lippen aangebracht worden. Qua samenstelling lijkt deze huid erg op de dunne huid van de ogen. De test resultaten van de Optyma Eye Crème zijn; na 30 dagen verbetering van de rimpeldiepte, verbetering van de elasticiteit en stevigheid van de huid. De gevoeligheid en lijntjes verminderen binnen 15 dagen.

Alle producten zijn in salon en verkoop verpakking te verkrijgen. En onmisbaar in de professionele salonbehandeling wanneer je de huid rond de ogen met grote zorg wilt behandelen maar optimaal resultaat wilt.

Geschreven door: Marit Schouwenaar, Dermophisiologique trainer