Dermomagnetic Maschera al Ferro®

Dermomagnetic Maschera al Ferro® is een gepatenteerde behandeling en exclusief eigendom van
Dermophisiologique sinds 1975. De producten binnen deze behandeling zijn; het Machera al Ferro Cream (ijzermasker), de magneet en de speciale tonic. Het gecombineerde effect en interactie van deze componenten resulteert in een zeer effectieve reiniging van de epidermis (opperhuid), zowel oppervlakkig als diepgaand.

Dermo-900x200

IJzerdeeltjes van natuurlijke afkomst met hoge verdraagzaamheid

Ook geeft het een direct verstrakkend en verstevigend effect als resultaat van de magnetische stimulatie. Het patent is verscheidene malen vernieuwd, maar dankzij de complexe samenstelling nooit gekopieerd. In 2006 is de formule van de Maschera al Ferro Cream en de tonic aangepast, waardoor de behandeling nog innovatiever, uniek en technologisch hoogstaand werd.


Bekijk de video


In 2014 is het Dermomagnetic Maschera al Ferro® ECOGREEN geworden, met actieve bestanddelen die geheel natuurlijk zijn, zoals zij worden erkend en zijn toegestaan in de biologische en huid bio- compatibele registers als het Disciplinari Biologici e Biocompatibili. IJzerdeeltjes van natuurlijke afkomst, met een hoge verdraagbaarheid, met specifieke dimensies, vormen en structuren komen samen in een lipidische basis die ontwikkeld is met pure, natuurlijke materialen. Dit geeft het de eigenschap van een huideigen interactie wat hydrolipidenfilm van de huid respecteert.

Een unieke beleving voor alle zintuigen

De verschillende essences en wakkeren het metabolisme aan en prikkelt de zintuigen. Het wordt op de verschillende relaxatiepunten aangebracht en het prikkelt alle zintuigen. Het IJzermasker is een formule met een hoog ontwikkelde cosmetologische technologie dat exclusieve eigenschappen bevat. Een unieke en onderscheidende behandeling voor in de schoonheidssalon of praktijk. Door een natuurlijke en vriendelijke interactie met de huid worden de volgende effecten bereikt:

 • Oppervlakkige reiniging – elimineert zacht de oppervlakkige hyperkeratose (verdikking van de hoornlaag).
 • Diepte reiniging – dankzij de magnetische aantrekking tussen het haar en de micro ijzer deeltjes komt het in de poriën en haarzakjes waar het talg en comedomen verwijdert.
 • Verstevigende werking- anti-huidverouderingseffect dankzij magnetische stimulatie, dat wordt gegenereerd tijdens zowel het aanbrengen van de Maschera al Ferro Cream als tijdens het exfoliëren met de speciale magneet. Het effect van het magnetische veld stimuleert het celmetabolisme en de productie van nieuw collageen. Het verstevigende effect wordt ook bewerkstelligd door de mechanische actie die de microcirculatie stimuleert.

Meer informatie over IJzermasker

Wil je alles weten over het IJzermasker of wil je de behandeling zelf ervaren bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
  Text
 • Biologische, wetenschappelijk bewezen cosmeceuticals
 • Huidverbetering op kwalitatief hoog niveau
 • Geschikt voor huidtherapauten,
  schoonheidsspecialisten, sauna & wellness
 • Op korte termijn starten
 • Persoonlijk starterspakket, afgestemd op jouw wensen
 • Persoonlijke coach voor begeleiding
 • E-learning programma

Starterspakket

Wil je het Dermophisiologique starterspakket aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.