Dermophisiologique Behandelmethoden

Dermophisiologique biedt methoden aan voor gezichtsbehandeling
De D4S behandelmethode heeft zich in de praktijk bewezen waardoor de schoonheidsspecialist een langdurig positief resultaat kan garanderen. Om de Methode te kunnen toepassen is grondige kennis noodzakelijk van anatomie en fysiologie, van cosmetica en commerciële achtergronden, professioneel in elk opzicht. De Methode maakt voor de behandelingen gebruik van afzonderlijke programma’s waarin de werkzaamheden en de producten zijn beschreven waardoor het time management ook wordt geoptimaliseerd.

Bindweefselmassage-900x200

Een behandelprogramma voor elk huidtype

Voor elk huidtype is een fijn afgestemd behandelprogramma opgesteld voor verschillende fysiologische en anatomische strategieën. Elk behandelprogramma omvat vier specifieke fasen en aansluitend thuisverzorging.

4 Fasen

Fase 1: Herstellen -> reiniging
Fase 2: Bevorderen -> stimuleren & activeren van de cellen
Fase 3: Verbeteren -> Zuurstof, ontgiften, doorbloeding, stimuleren en energie
Fase 4: Vernieuwen -> vernieuwen van de derma en de celdeling. Herstructureren van de derma en normaliseren van de fysiologie.


Elk programma start altijd met essences om de gehele stofwisseling, lymfe en chackra punten te stimuleren. Er volgen wekelijkse behandelingen met een fysiologische achtergrond gebaseerd op ‘transportmiddelen’, carriers afhankelijk van het onderliggende probleem. De eerste behandeling bestaat meestal uit het reinigen van de huid met het IJzermasker voor gezicht en decolleté en gommage voor het lichaam. Dan volgt behandeling met Osmoderm zouten om de celstofwisseling op te peppen, gevolgd door Thermomud om de zuurstof voorziening te verbeteren.

Aan de slag met de D4S Methode

Het werkboek bevat behandelprogramma’s die specifiek zijn samengesteld voor allerlei huidtypen. Allereerst leer je eenvoudig welk behandelprogramma gekozen moet worden voor de cliënt. Vervolgens wordt stap voor stap uitgelegd hoe de behandeling wordt gevoerd en welke aanbevelingen je kunt doen voor de thuisverzorging van de cliënt. Na een check-up en daardoor de diagnose van het schoonheidsprobleem, moet de juiste behandeling worden gekozen en natuurlijk goed worden uitgevoerd.

Meer informatie over Dermophisiologique

Meer weten over Dermophisiologique en de behandelmethoden? Neem vrijblijvend contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

  Text
 • Biologische, wetenschappelijk bewezen cosmeceuticals
 • Huidverbetering op kwalitatief hoog niveau
 • Geschikt voor huidtherapeuten,
  schoonheidsspecialisten, sauna & wellness
 • Op korte termijn starten
 • Persoonlijk starterspakket, afgestemd op jouw wensen
 • Persoonlijke coach voor begeleiding
 • E-learning programma

Starterspakket

Wil je het Dermophisiologique starterspakket aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.