Het hart van een schoonheidsbehandeling is het samenspel tussen de werkzaamheid van de producten en massagetechnieken. Een rustgevend gevoel van welzijn voor de gevoelige huid, complete ontspanning voor je cliënt en de hoogste kwaliteit van actieve ingrediënten en onderscheidende behandelingen.

Declare- Beauty for sensitive skin

Declaré werd in 1979 ontwikkeld door de familie Troll en was destijds wereldwijd de eerste cosmeticalijn speciaal voor de gevoelige huid. De producten worden in Zwitserland door gerenommeerde instituten onder strenge farmaceutische controle gemaakt. Declaré is inmiddels uitgegroeid tot een merk met 16 productlijnen en is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 40 landen.

Pure luxe voor de (gevoelige) huid

Declaré zorgt voor de schoonheid van een gevoelige huid. De gevoelige huid is teer en dunner en fijner van structuur dan de normale huid. De gevoelige huid reageert eerder en intensiever op invloeden van buitenaf en van binnenuit. De zichtbare reacties lopen uiteen van roodheid, irritaties, jeuk, vlekken, schilferige huid, een vale teint en vroegtijdige huidveroudering.

Declaré is gespecialiseerd in de gevoelige huid, maar heeft in de loop der jaren een breed scala aan producten ontwikkeld. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product. Het resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor het gezicht en lichaam, met de nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. De producten van Declaré zijn vanwege de hoge verdraagzaamheid ook uitermate geschikt voor de normale huid.

Declare-banner-AllergyBalance-900x200
Madelon heeft verschillende merken geprobeerd voordat ze met de producten van Declaré ging beginnen. De foto’s zijn genomen in een tijdsperiode van in totaal zes maanden. Links bovenaan zie je de foto’s voor het gebruik van Declaré, links onderaan na twee maanden gebruik en rechts onderaan is het prachtige resultaat te zien na zes maanden.

Het unieke Declaré src complex ™

Het meest bijzondere ingrediënt in de producten van Declaré is het src complex™. Dit complex reduceert de gevoeligheid van de huid. Het vermindert irritatie, zorgt voor een beter gevoel van welzijn en een gelijkmatige teint. Het beschermt daarnaast de cellen actief om vroegtijdige rimpelvorming tegen te gaan.

De gebruikers van Declaré

In Nederland heeft ruim 1 miljoen mensen last van een gevoelige huid. Het herkennen, behandelen en voorkomen van een gevoelige huid vraagt om kennis. Een gevoelige huid komt op alle leeftijden voor. Zowel de jonge als de rijpere huid kunnen gevoelig zijn. De rijpere huid is al langer blootgesteld aan omgevingsfactoren en natuurlijke verouderingsprocessen en is daardoor wat zwakker, dunner en sneller gevoelig en kwetsbaar. Declaré heeft productlijnen die specifiek zijn ontwikkeld voor verschillende huidtypen en leeftijden.

Declaré in jouw schoonheidssalon

Het merk is uitermate geschikt voor zowel de startende als de ervaren schoonheidsspecialiste. De producten zijn geschikt voor verschillende huidtypen, vanwege de hoge verdraagzaamheid en optimale werkzaamheid. Je kunt snel beginnen met de verschillende productlijnen, door het volgen van een producttraining of het e-learning programma. Declaré biedt naast de basis professionele huidverzorging ook voldoende onderscheidende behandelingen waarmee je je cliënten extra kunt verrassen!

Ben je geïnteresseerd in Declaré voor jouw schoonheidssalon? Vraag dan een vrijblijvend informatiepakket aan of laat je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

    Text
  • Hoge verdraagzaamheid dankzij src-complex ™
  • Geschikt voor vele (gevoelige) huidtypen
  • Onderscheidende behandelingen
  • Prijs in het midden segment
  • Voor startende en ervaren professional
  • Allergeen vrije stoffen
  • Op korte termijn starten

Aanvragen

Wij sturen je graag een kennismakingspakket toe zodat je onze producten thuis kunt ervaren. Klik op onderstaande link om het pakket van jouw keuze aan te vragen.

Pakket Aanvragen