Cursus Hotstone Massage

De Hotstone massage werd in de oudheid al gebruikt om te helen en is al jaren populair in Nederland. Zodra het buiten kouder wordt, dan stijgt de vraag naar een warme, ontspannende massage. De hotstone massage kan ook perfect worden gecombineerd met bijvoorbeeld gezichtsbehandelingen, pedicure of manicure. De Hotstone massage heeft een ontgiftende, pijn verlichtende en stress verlichtende werking.

Effecten van Hotstone massage

De warme stenen stimuleren processen in het lichaam waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Door de warmte kan men beter ontspannen en wordt het zelfherstelvermogen van het lichaam geactiveerd. De stenen worden verwarmd tot een temperatuur van ongeveer 47 graden en kan worden gebruikt met essentiële oliën. De hotstone massage wordt meestal toegepast op de rug, nek, handen, buik en tussen de tenen. De warmte kan doordringen tot circa 4 centimeter in het spierweefsel en zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt geactiveerd.

Cursus Hotstone massage

Inhoud van de cursus Hotstone Massage

Zowel de startende als de ervaren schoonheidsspecialiste kan deze cursus volgen. Tijdens deze eendaagse cursus leer je de technieken met de warme stenen voor het lichaam en het gezicht. In de ochtend starten we met een deel theorie over de achtergrond van de massagetechniek, contra-indicaties en technieken. De rest van de cursusdag oefen je in de praktijk.  Je hoeft geen model mee te nemen, omdat je oefent op een medecursist. Aan het einde van de dag ontvang je een certificaat en je kunt direct aan de slag!

Locatie & kosten

De cursus wordt gegeven op 26 oktober 2015 in het Friese Surhuisterveen. Het tarief voor de cursus bedraagt €125,- excl. Btw. De lunch, drinken en versnaperingen zijn hierbij inbegrepen.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten of je direct aanmelden? Vul dan het formulier in aan de rechterkant en we nemen contact met je op! Profiteer van deze kans om je te onderscheiden van je concurrenten en meld je aan!

januari

Geen cursus

februari

Geen cursus

maart

Geen cursus

april

Geen cursus

mei

Geen cursus

juni

Geen cursus

Trainster:
Saskia de Valois

    Text
  • Behaal in één dag je certificaat
  • Interactieve cursus met afwisselend theorie en praktijk
  • Direct toe te passen in je behandelingen
  • Geschikt voor de startende en ervaren schoonheidsspecialiste
  • Je kunt ook deelnemen wanneer je geen depositair bij ons bent
  • Compleet verzorgde cursus voor slechts €125,- excl. btw

Meld je aan

Wij verwelkomen je graag op onze cursus. Klik op onderstaande knop om je direct online aan te melden voor deze cursus.

 Online inschrijven

Overnachten

Wil je graag meedoen aan één van onze cursussen in Friesland en daarbij in de buurt overnachten? Saskia adviseert:

Herbergh de Parel
Gastenhof fam. Bouma
Van der Valk Drachten