Claudette komt bij je langs!

In 2017 komt onze collega Claudette graag bij je langs voor een ‘huisbezoek’. Het idee van dit bezoek is ontstaan uit de behoefte naar meer persoonlijk contact en aandacht. Daarnaast vinden wij het erg leuk om eens bij jou in de salon te komen kijken!

De bedoeling van het bezoek is om 1 op 1 jouw Declaré depositairschap onder de loep te nemen, op een ongedwongen manier bespreken hoe het met jou, je Salon en het merk gaat, uiteraard bespreek ik het Marketingplan 2017, cursusdata en ook de nouveautés met je, of misschien is er behoefte aan productinformatie, vragen over een behandeling of andere zaken.

Natuurlijk heeft Claudette ook leuke aanbiedingen en/of kortingen voor je en kan ze direct ondersteunende materialen leveren. Een huisbezoek van Claudette duurt ongeveer 1 uur.

Lijkt het je leuk om Claudette eens bij jou thuis of in de salon te ontvangen? Stuur Claudette een e-mail voor het maken van een afspraak: schoonheidssalonswalmen@hotmail.nl!

Over Claudette

Wie ben ik? Ik ben zelfs sinds 2002 fulltime werkzaam in mijn eigen Beautysalon Cassiopeia te Swalmen, Limburg, sinds 2004 werk ik met Declaré, ik ben ooit begonnen als apothekersassistente en ben daarna werkzaam geweest voor diverse (cosmetica)merken, van accountmanager, artsenbezoeker tot verkooptrainster, ik denk dat ik me goed kan inleven in jou en je Salon en wil je daarbij graag ondersteunen.

Ik maak al enige jaren deel uit van team La Valois Cosmetique en ondersteun Saskia de Valois betreffende accountmanagement en trainingen.