Behandeling van de Maand: Ocean’s Best Hyaluron Triple Booster

OCEAN’S BEST – Maximaal zichtbare en merkbare resultaten in hydratatie van de huid. Verwenbehandeling: 90 minuten € 70,– tot € 90,–*

Ocean's best triple hyaluron booster declareHet effect in het kort Ontspannen frisheid en diepwerkende versteviging; minder lijntjes en rimpeltjes. Met de kracht van hydratatie op ieder niveau. Voor iedereen die onbeperkt gebruik wil maken van een optimale vochtbalans als basis voor schoonheid
De details Vocht is het levenselixer van ons lichaam en geeft jeugdigheid aan de huid. Het Ocean’s Best verwenprogramma laat de huid de vele kleine wonderen van de zee ontdekken, om nieuwe kracht op te doen. Vochtreserves worden aangevuld en de huid kan zich zichtbaar ontspannen. Drievoudig hyaluronzuur versterkt dit indrukwekkende, verfrissende effect.

Lusteloosheid verdwijnt om een zichtbaar gladdere huid te onthullen, zonder uitgesproken lijntjes. De huid ziet er voller, frisser en strakker uit; vanuit een diepe bron.

Voor een all-round stralend en jeugdig voorkomen. Geniet van het behandelingsritueel als introductie tot een nieuw niveau van huidverzorging; dat zelfs thuis voortgezet kan worden – snel, simpel en zeer effectief.
Het effect in het kort; Ontspannen frisheid en diepwerkende versteviging; minder lijntjes en rimpeltjes. Met de kracht van hydratatie op ieder niveau. Voor iedereen die onbeperkt gebruik wil maken van een optimale vochtbalans als basis voor schoonheid.

Producten bij deze Verwenbehandeling:

REINIGINGSRITUEEL BI-PHASE Sensitive Eye Make-up Remover Cleansing Milk of Gentle Cleansing Gel / Pampering Brush – roze kant Micelle Cleansing Water Correctie wenkbrauw indien nodig (15 Minuten)
PEELING Enzyme Peel / Pampering Brush – witte kant Intensieve reiniging indien nodig
(15 Minuten)
VOORBEREIDING Anti-Irritation Serum / Pampering Brush – roze kant (10 Minuten)
MASSAGE Lipid-rich Skin-Soothing Cream of Hydroforce Cream (20 Minuten)
AMPUL Moisture Boost Concentrate + Transport Fluid (5 Minuten)
MASKER Ocean’s Best Hydro Intensive Mask (10 Minuten)
SERUM Ocean‘s Best Hyalurontriple Booster (5 Minuten)
LAATSTE SKINCARE PRODUCT Ocean’s Best Cream (5 Minuten)
FINAL SKINCARE PRODUCT OGEN Revitalizing Eye Gel of Perfect Eye Fluid (5 Minuten)