SPA Diamond Awards

De SPA Diamond Awards worden jaarlijks uitgereikt in de categorieën SPA hotel, SPA Resort Internationaal, schoonheid en persoonlijkheid. Een jury van deskundige experts uit de branche bepaalt volgens strenge kwaliteitseisen aan wie de awards worden toegekend.

Award winnende Caviarperfection Bodybutter

In 2010 won Declaré de felbegeerde award in de categorie schoonheid en lichaamsverzorging met de luxe Anti-wrinkle Body Butter van de Caviarperfection lijn. De body butter geeft een sensationeel gevoel van welzijn door de uitzonderlijke combinatie van actieve ingrediënten. De zachte body butter laat zich prachtig verdelen en smelt als het ware in de huid.

Declare-banner-Hydro-Balance900x203

Innovatief Youth Supreme concentrate

In mei 2013 werden de awards uitgereikt in Relais & Chateâux Dollenberg. Declaré wist met het Pro Youthing Youth Supreme Concentrate de award voor het meest innovatieve beauty product in de wacht te slepen. Het Pro Youthing concept biedt geconcentreerde cel bescherming op moleculair niveau voor een jeugdige huid. Het beschermt en stimuleert de cellen en verlengt de levensduur. Waardevolle oliën, verfrissende hydratatie en zijde deeltjes reduceren rimpels en fijne lijntjes.

Declare-banner-Hydro-Balance900x203

Beste ‘Anti-aging’ award

Declaré was in staat om het succes van vorig jaar te herhalen door opnieuw een gerenommeerde award te winnen. Het Caviarperfection Beautifying serum won de award in de categorie ‘Anti-aging’. Met het CaviarPerfection assortiment herdefinieert Declare Switzerland luxe voor de gevoelige huid. De zijde texturen, waardevolle extracten en moderne anti-rimpel ingrediënten zijn het geheim achter de reeks, waarin elk product elkaar perfect aanvult.
    Text
  • Hoge verdraagzaamheid dankzij src-complex ™
  • Geschikt voor vele (gevoelige) huidtypen
  • Onderscheidende behandelingen
  • Prijs in het midden segment
  • Voor startende en ervaren professional
  • Allergeen vrije stoffen
  • Op korte termijn starten

Aanvragen

Wij sturen je graag een kennismakingspakket toe zodat je onze producten thuis kunt ervaren. Klik op onderstaande link om het pakket van jouw keuze aan te vragen.

Pakket Aanvragen